B beaten Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 165Hz monitor önerir misiniz? Kavisli olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 1 Eylül 2022 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com IPS panel bulamadım.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com IPS panel bulamadım.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #3 beaten dedi: 165Hz monitor önerir misiniz? Kavisli olsun. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir hocam?
beaten dedi: 165Hz monitor önerir misiniz? Kavisli olsun. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir hocam?
B beaten Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #4 Zerolite dedi: Bütçe nedir hocam? Genişletmek için tıkla... 3500 tl
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 2 Eylül 2022 #5 kyujin dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com IPS panel bulamadım. Genişletmek için tıkla... İç bükey ekranlar VA panel oluyor diye biliyorum hocam. @beaten Çözünürlük ve boyut ne olacak hocam?
kyujin dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com IPS panel bulamadım. Genişletmek için tıkla... İç bükey ekranlar VA panel oluyor diye biliyorum hocam. @beaten Çözünürlük ve boyut ne olacak hocam?
B beaten Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #6 kyujin dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com IPS panel bulamadım. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
kyujin dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com IPS panel bulamadım. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 2 Eylül 2022 #7 R.B.D dedi: İç bükey ekranlar VA panel oluyor diye biliyorum hocam. @beaten Çözünürlük ve boyut ne olacak hocam? Genişletmek için tıkla... İç bükey dediğiniz Curved olması mı?
R.B.D dedi: İç bükey ekranlar VA panel oluyor diye biliyorum hocam. @beaten Çözünürlük ve boyut ne olacak hocam? Genişletmek için tıkla... İç bükey dediğiniz Curved olması mı?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 2 Eylül 2022 #8 kyujin dedi: İç bükey dediğiniz Curved olması mı? Genişletmek için tıkla... Evet değerli hocam. Curved bildiğiniz gibi İngilizce bir eklime olup Türkçe karşılığı "kavisli" anlamına gelmektedir. Aşağıdaki örnek daha açıklayıcı olacaktır. Saygılarımla.
kyujin dedi: İç bükey dediğiniz Curved olması mı? Genişletmek için tıkla... Evet değerli hocam. Curved bildiğiniz gibi İngilizce bir eklime olup Türkçe karşılığı "kavisli" anlamına gelmektedir. Aşağıdaki örnek daha açıklayıcı olacaktır. Saygılarımla.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 2 Eylül 2022 #9 https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27wq1b-kavisli-oyuncu-monitoru-27-inc-wqhd-2560x1440-165hz-extreme-low-motion-blur-freesync-premium-1ms-mprt-hdr10-p-HBV00000ZHN69 İstisnalar var sanırsam. Fakat genelinde yok.
https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27wq1b-kavisli-oyuncu-monitoru-27-inc-wqhd-2560x1440-165hz-extreme-low-motion-blur-freesync-premium-1ms-mprt-hdr10-p-HBV00000ZHN69 İstisnalar var sanırsam. Fakat genelinde yok.