Kavisli monitör vs Düz monitör

Ergins

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sizce kavisli monitör alınır mı yoksa düz monitör mü almalıyım? CS:GO gibi FPS oyunları oynayacağım. Kavislilerde ghosting olur mu? Ve 2000-2250 TL monitör önerisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS oyunları için düz monitör daha iyi diye duymuştum kavisli monitör daha çok GTA gibi açık dünya oyunlarını çok oynuyorsan işine yarar.

Merhaba sizce kavisli monitör alınır mı yoksa düz monitör mü almalıyım? CS:GO gibi FPS oyunları oynayacağım. Kavislilerde ghosting olur mu? Ve 2000-2250 TL monitör önerisi.

FPS oyununda ben düz tercih ederim yanlar kavisli olduğudan köşedeki adam görmekte sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum.

FPS oyunları için düz monitör daha iyi diye duymuştum kavisli monitör daha çok GTA gibi açık dünya oyunlarını çok oynuyorsan işine yarar.

Peki 2000-2300 TL bütçeli monitör önerebilir misiniz? Düz monitör önerisi?

Bunların gecikmesi çok az diye biliyorum.

Yalnız ViewSonic sipariş iptal edilebilir. Diğer sitelerde 2,2k falan belki burda değiştirmeyi unutmuşlardır.

Peki 165 Hz monitör önerebilir misiniz? Alırsam 165 Hz alacağımda. Monitörün boyutu 27" olursa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…