Kavisli monitör vs düz monitör

Bütçe
5000

cloha

Femtopat
Daha fazla  
Kavisli monitör mü, düz monitör mü?

Şahsen ben düz monitör tercih ediyorum çok garip geliyor kavisli monitörler.

Kişisel bir tecrübe olacak ama kavisli bir monitör ışık sızması yarattığı zaman, düz monitöre göre fazla rahatsız edici olabiliyor.

Bu yüzden ilk tercihim olmaz.

Tabii siz simülasyon tarzına ağrılık veriyorsanız düze göre atmosferi iyi hissediyorsunuz. Ucu açık biraz daha bilgi olsa güzel olurdu.

Kavisli alma. Şahsen ben olsam almazdım. FPS oyunlarında da çok kötü oluyor. O fiyata alacağın en iyi monitör Asus TUF'un 165Hz olan VG249Q1R modelidir.

Curved kullandım ama bence düz monitör. Çok extreme seviye monitör olmadıkça (-ki onun da ne kadar iyi olacağını bilemem) curved'ün bir anlamı yok bence. Aksine dezavantaj olarak yandan bakış açıları çok daralıyor. Yani reklamlarında "seni atmosferin içine alıyor diyorlar ama beni alamadı

Kavisliler genelde VA panel oluyor. O yüzden ghosting sorunları çok. IPS (düz) panel bir monitör tercih edin. @normal bir üye forumda tüm yorumlarıma çocuk gibi dislike atacağına neden katılmadığını da belirt ki seni kaale alabileyim.

Son düzenleme:
İkisini de deneyimlemiş biri olarak oyum her türlü düze gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…