HeyGoogle Centipat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Yer Ellhofen Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar Kawasaki bisikleti için ehliyet gerekir mi? Ama Türkiye değil Almanya Google'a yazınca çıkmıyor.
Merhaba arkadaşlar Kawasaki bisikleti için ehliyet gerekir mi? Ama Türkiye değil Almanya Google'a yazınca çıkmıyor.
6 660412 Decipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Temmuz 2023 #2 HeyGoogle dedi: Merhaba arkadaşlar Kawasaki bisikleti için ehliyet gerekir mi? Ama Türkiye değil Almanya Google'a yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Adı üstünde bisiklet. Nasıl ehliyet olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2023
HeyGoogle dedi: Merhaba arkadaşlar Kawasaki bisikleti için ehliyet gerekir mi? Ama Türkiye değil Almanya Google'a yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Adı üstünde bisiklet. Nasıl ehliyet olabilir?
HeyGoogle Centipat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Yer Ellhofen Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 660412 dedi: Adı üstünde bisiklet. Nasıl ehliyet olabilir? Genişletmek için tıkla... Emin olmak istedim.
660412 dedi: Adı üstünde bisiklet. Nasıl ehliyet olabilir? Genişletmek için tıkla... Emin olmak istedim.
Kayra72 Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 291 Çözümler 1 14 Temmuz 2023 #4 HeyGoogle dedi: Merhaba arkadaşlar Kawasaki bisikleti için ehliyet gerekir mi? Ama Türkiye değil Almanya Google'a yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Sen böyle deyince Kawasaki H2 filan sandım ehliyete ne gerek olsun umarım troll amaçlı açmamışındır konuyu.
HeyGoogle dedi: Merhaba arkadaşlar Kawasaki bisikleti için ehliyet gerekir mi? Ama Türkiye değil Almanya Google'a yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Sen böyle deyince Kawasaki H2 filan sandım ehliyete ne gerek olsun umarım troll amaçlı açmamışındır konuyu.