Kaybedilen Gmail hesabı için ne yapılabilir?

messipepsitepsi

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam, dün Gmail hesabımı telefonumu format etmem ile kaybettim, şifremi bilmiyorum ve yedek e-posta işe yaramıyor, yedek e-postaya gelen kodları girdikten sonra 48 saat içinde bir bağlantı gönderilecek diyor fakat 4-5 saat sonra birisi hesabıma giriş yaptığı için iptal edildiği maili gönderiliyor, sanırım hesabıma birisi girdi.

Herkese selam, dün Gmail hesabımı telefonumu format etmem ile kaybettim, şifremi bilmiyorum ve yedek e-posta işe yaramıyor, yedek e-postaya gelen kodları girdikten sonra 48 saat içinde bir bağlantı gönderilecek diyor fakat 4-5 saat sonra birisi hesabıma giriş yaptığı için iptal edildiği maili gönderiliyor, sanırım hesabıma birisi girdi.
Daha önce kullandığınız cihaz varsa(sıfırlamadıysanız) ve daha önce kullandığınız WiFi'a bağlanıp denerseniz başarılı olma ihtimalı artar.

Diğer cihazda Gmail bağlı fakat önceden şifremi değiştirdiğim için oturumu kapatılmış otomatik, yedek e-mail dediğim gibi diğer cihazda.
Tamam o diğer cihazdan şifremi unuttum diyip size uygun olan adımları yaparsanız daha güvenilir olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı