Kaybedilen hat geri çıkartılabilir mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar telefondan çıkarırken düşürdüm hattı. Bulmaya çalışıyorum ama zor gibi. Size 2 sorum var:
1- Yeni hat çıkarabilir miyim? Çıkarsam bile numaramın üstüne olan uygulamalarda sıkıntı yaşar mıyım? (Steam, Gmail vb.)
2-Numaralarımı geri getirebilir miyim? Hattımı kaybetmeden önce kişileri ".vcf" olarak dışarı aktarmıştım.

Arkadaşlar telefondan çıkarırken düşürdüm hattı. Bulmaya çalışıyorum ama zor gibi. Size 2 sorum var:
1- Yeni hat çıkarabilir miyim? Çıkarsam bile numaramın üstüne olan uygulamalarda sıkıntı yaşar mıyım? (Steam, Gmail vb.)
2-Numaralarımı geri getirebilir miyim? Hattımı kaybetmeden önce kişileri ".vcf" olarak dışarı aktarmıştım.
1.Yeni hat çıkarabilirsin.Banka uygulamalında sorun olabilir diye tahmin ediyorum.
2.Rehberini geri atabilirsin.

1.Yeni hat çıkarabilirsin.Banka uygulamalında sorun olabilir diye tahmin ediyorum.
2.Rehberini geri atabilirsin.
Banka uygulamam yok. Onun dışındaki uygulamalarda sıkıntı olur mu?
Operatörü arayıp numarayı devre dışı bıraktıktan sonra yeni kart alınarak açılabiliyor diye biliyorum.
Biraz daha bakayim belki bulurum. Bulamazsam sizin dediginizi yaparim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı