Kaybetmedik

Umarım oğan millet ittifakına destek çıkar ama hiç sanmıyorum gidip AKP'ye destek verecek hem ülkeyi batıracak hem de kendi adına zarar verecek.

Gerçekten inanılmaz bir yorum. Başka bir insanın seçme hakkını elinden almak, bu hakkı gasbetmek bu kadar nasıl beğeni alabilir?

Erdoğan oy kaybetmedi aksine başkanlık seçiminden daha fazla oy aldı. CHP kendi tabanında %25'i zor geçti...

Arkana 6 parti al yine kaybet.
Sorunda o zaten. %1 kazandıramayan partiler aldı masaya birde üstüne kendi listesinden meclise milletvekili soktu, inanılmaz!

Evet sonuçlar yansımasın diye itiraz ediyor bazı babası olmayan AKP'li vatandaşlar. Umarım dediğniz gibidir. 3 büyük şehir ve Diyarbakır'da hala sonuçların geç geldiğini söylüyorlardı. Onlar işlendi mi bilmiyorum.

Gerçekten inanılmaz bir yorum. Başka bir insanın seçme hakkını elinden almak, bu hakkı gasbetmek bu kadar nasıl beğeni alabilir?
Başka insanların da seçme hakkı çok önemli bence de. Mesela biri gidipte sandık görevlisini darp edip tüm oylara malum kişiye basmamalı. Ya da bir kişi 1'den fazla oy kullanamamalı. Dün yaşandı bunlar. Demokrasi çalışsaydı eğer bu ülkede ne ben böyle bir yorum yapma ihtiyacında bulunabilirdim ne de bunu beğenecek arkadaşlarımız olurdu. İyi sosyaller!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…