Kaybetmedik

İnanılmaz bir topluluk olduk ya.. Deprem bölgesine hakaret edenler (eleştirilebilir, bende eleştiriyorum), bir kadının diğer kadına hakaret etmesinden figüran çıkarılması vs.

Ne yazık ki bu seçime çok fazla hile karıştı. Özellikle Urfa gibi yerlerde aşiretlerin oy verecek kişileri AKP'ye zorladığı gibi bir sürü iddia var. Yine Urfa'dan hile yapılırken sızan videolar var.

Deprem bölgesindeki vatandaşlara hakaret edip, deprem gecesi haber alınıp geç hareket edilmesinin sorumlusu olan adama oy verdi hepsi. Ecevit zamanında o kadar tepki gösterdi insanlar, adam çıkıp özür diledi. Bu adamsa hakaret üstüne hakaret etti ve aldığı saçma ve geç kararlar yüzünden askerin deprem bölgesine nerdeyse 24 saat geç inmesine sebep oldu. Bu adama oy verdi bu insanlar. Şimdi düşünüyorum da az bile olmuş.

Bu seçimin de İstanbul seçimleri gibi olacağını düşünüyorum.

Artık attığım videolardan sonra net olarak eminim ki Kemal Kılıçdaroğlu dedem aslında şu an da önde götürüyor ama bilerek itiraz edip edip gerçek oyları girmiyorlar sisteme. Bu açık açık belli. Umudum iyice yükseldi benim şu an da. Kazanacağız.

Yüzdelik olarak bakmayacaksın kaç tane Suriyeli + Afgan + katarlı vatandaşlık aldı... Bunlar hep rte oy verdiler. Rte türkiyeden oy kaybetti ama arap kökenden kazandılar.

Yaşınızın genç olduğunu tahmin ediyorum. Siz yanlışı yanlışla çözmeye çalışıyor ve bu yanlışınızı kendinizce haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Size de iyi sosyaller!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…