Kaybetmedik

Hocam lütfen bu troll arkadaşlara cevap vermeyin. İbibik kuşu gibi saat akşam 7 ile 10 arası gelirler söylenirler giderler.

Çok güzel konuştunuz hocam inşallah kazanacağız bu seçimi.

Kaybetmedik oylar çalındı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Şu videoya da bakın hele. Ne kadar güzel hile yapıyorlar maşallah. 7 olan oyu 125 yapmak da iyiymiş.

Ben diyorum tarafsız olarak. Erdoğan kazanacak hem de açık ara farkla. Çünkü muhalefet pes etmiş imajı çizdi toplumda.

Dağdan teröristlerin inmesiden iyidir diyorum o kadar mehmetçiğin boşuna boşuna ölmesindrn iyidir diyorum.
Dağdan teröristlerin falan ineceği yok. Bunu demek askerimize saygısızlıktan başka birşey değil. Nasıl daha iyi ayrıca? Adam açıkça söyledi Türk maddesini kaldıracağız diye. Pkk ile iş birliği yapıcaz diye. Hala buna nasıl oy atabiliyorsunuz? Umarım paralı trollerdensinizdir. Sıradan halktansanız çok üzücü. Bir askere söyleyin bakalım Pkk ile işbirliği yapıcaz diyen partiye oy attığınızı. Bakalım tepkisi ne olacak?

Hadi arkadaşlar bunun peşine düşelim ikna ettiklerimiz dahi kar.

Lan adamları darp etmişler darp. Ne anlatıyorsun sen? Videoda kanıtlı şekilde var hile olduğu. Islak imzalı tutanaklar ile atılan oylar uyuşmuyor. Ayrıca İstanbul'da tonla yırtılıp atılmış kimlikler bulundu oy atılan okulun yanında bu da mı hile değil??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…