Kaybetmedik

Şöyle bir umut verip içinizi yeşertmek istiyorum. Bundan sonra forumda umutsuzlukla alakalı konuşma yasaklanmalı bence. Öncelikle gençlerin çoğu nasıl oy kullanacağını bilmediği için pata küte oy kullandı ve 1.3 milyondan fazla oy geçersiz oldu. Yani biliyoruzdur bunun ne kadar çoğunluğu bizden olduğunu. İkinci olarak artık kağıt sayısı 2'den bire düşeceği ve küçücük olacağı için geçersiz oy hem daha azalacak gerçekten beceremeyenler için hem de hız konusunda daha hızlı olunacak. Eğer Muhalefet tarafı dün yaşanan rezillikleri yaşatmaz, düzgün bir seçim yaşatırsa kazanma ihtimalimiz hala daha var. Bir de sizden isteğim artık zorla da olsa annenize babanızın fikrini değiştirtmeye çalışın. Ben annemin fikrini bugün değiştirttim. Bir argüman olarak artık yaşlandın kendin için değil benim geleceğim için oy kullanıyorsun gibi sizin için oy kullandığına inandırırsanız ihtimal var. İnşallah millet ittifakı Sayın Oğanı'da yanına alır iyi bir 14 gün geçirirse ve güven verirse alırız bu seçimi. Son bir kez kendiniz için, millet için ve özellikle atatürkün bıraktığı bu miras için 28 mayısta oy vermeye gidin oy verdirtin. Tabii akpli babanız felan varsa kimliğini seçmen kağıdını yanınıza alıp full dışarda takılın oy verme saati bitene kadar. Telefonunuzu da kapatın ki size ulaşılamasın

Maalesef bilmiyorum. Beyaz Kurt'un yayınında bizzat şahit olan kişiler söyledi bunu, ama bir platform yok şu an.

Tamam. 2. turda aldık atıyorum. Millrtvekilini nə yapacağız?

Dediğim gibi girilmemiş bir sürü oy var, bunlar aynı zamanda milletvekili oyu. Meclisi ne yazık ki kaybettik ancak vekil sayımızı arttırabiliriz.

Bu saatten sonra zaten RTE iktidarı kesinleşti ama KK iktidata gelse ne yazar? Oy çokluğu Cumhur itifakında. "AKP ve MHP oyları ile reddedildi."....

Abi Faik Öztrak da seçim ikinci tura kaldı diyor. CHP niye bu kadar çabuk pes etmeye meraklı?

Yinede halk olarak biz bu işin peşini bırakmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…