Kaybettiğim Windows 7 Home Premium 64 Bit ürün anahtarını bulabilir miyim?

Merttr5530

Picopat
Screenshot_20200909-013138~2.png

Arkadaşla benim bilgisayarıma 2009 yılında Windows 7 Home Premium 64 Bit yüklü gelmişti. O günden beri yıllardır bozulduğunda format atıyorum. Format attım. Şimdi Windows 10 kurduydum. Ama cumartesi 8 GB RAM ve SSD taktırıp neden Windows 7'yi ürün anahtarı ile kullanmadan kullanayım dedim. Çünkü orijinal Key kullanmak çok sağlıklı. Size söylemek istediğim Windows 7 Home Premium 64 Bit sürümüne döneceğim. Ama yüklediğim zaman ürün anahtarımı bulabilir miyim? Eğer bulunabiliyorsa nasıl bulabilirim 🤔

Not: Windows 10 kalacak. Dualboot yapacağım. O nedenle Windows 10 kelimesi çıksın. Windows 10 çok sevdiğim bir işletim sistemi ama ne olur bu konuda Windows 10 lafı asla açmayın.

Eki Görüntüle 663697

Arkadaşla benim bilgisayarıma 2009 yılında Windows 7 Home Premium 64 Bit yüklü gelmişti. O günden beri yıllardır bozulduğunda format atıyorum. Format attım. Şimdi Windows 10 kurduydum. Ama cumartesi 8 GB RAM ve SSD taktırıp neden Windows 7'yi ürün anahtarı ile kullanmadan kullanayım dedim. Çünkü orijinal Key kullanmak çok sağlıklı. Size söylemek istediğim Windows 7 Home Premium 64 Bit sürümüne döneceğim. Ama yüklediğim zaman ürün anahtarımı bulabilir miyim? Eğer bulunabiliyorsa nasıl bulabilirim 🤔

Not: Windows 10 kalacak. Dualboot yapacağım. O nedenle Windows 10 kelimesi çıksın. Windows 10 çok sevdiğim bir işletim sistemi ama ne olur bu konuda Windows 10 lafı asla açmayın.

Bende Key vardı bulabilirsem yazayım size. Ama Ultimate Key. Bir de ISO'yu nereden indirdiniz?

Ben onu söylemiyorum. Windows 7 Key'ini bulup 7'yi etkinleştirme yapmak istiyorum.
Hocam aklıma gelen tek çözüm bilgisayarın altına falan bakmak. Genelde laptoplarda altında yazar key.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı