Egemennn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi ininal Kart'ımı kaybettim. İnternetten alışveriş yapmak için nasıl CVV kodunu nasıl bulurum? Kartı kapatmak istemiyorum.
Başlıkta gördüğünüz gibi ininal Kart'ımı kaybettim. İnternetten alışveriş yapmak için nasıl CVV kodunu nasıl bulurum? Kartı kapatmak istemiyorum.
mertcan6789 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #2 Egemennn dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi ininal Kart'ımı kaybettim. İnternetten alışveriş yapmak için nasıl CVV kodunu nasıl bulurum? Kartı kapatmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bulamamıştım hiçbir yerde.
Egemennn dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi ininal Kart'ımı kaybettim. İnternetten alışveriş yapmak için nasıl CVV kodunu nasıl bulurum? Kartı kapatmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bulamamıştım hiçbir yerde.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #3 Bulamazsın. O CVV kodu güvenlik önlemi olarak kullanılıyor. Kartın üzerindeki dışında (Sanal kartlar haricinde.) hiçbir yerde yok o kod.
Bulamazsın. O CVV kodu güvenlik önlemi olarak kullanılıyor. Kartın üzerindeki dışında (Sanal kartlar haricinde.) hiçbir yerde yok o kod.
Egemennn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #4 mustaine dedi: Bulamazsın. O CVV kodu güvenlik önlemi olarak kullanılıyor. Kartın üzerindeki dışında (sanal kartlar haricinde.) Hiçbir yerde yok o kod. Genişletmek için tıkla... İçinde de 50 lira vardı ya.
mustaine dedi: Bulamazsın. O CVV kodu güvenlik önlemi olarak kullanılıyor. Kartın üzerindeki dışında (sanal kartlar haricinde.) Hiçbir yerde yok o kod. Genişletmek için tıkla... İçinde de 50 lira vardı ya.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 28 Şubat 2022 #5 Egemennn dedi: İçinde de 50 lira vardı ya. Genişletmek için tıkla... 50 TL kart da değil hesapta duruyordur. Sanal kart oluşturarak harcayabilirsin. Eski kartı da iptal et.
Egemennn dedi: İçinde de 50 lira vardı ya. Genişletmek için tıkla... 50 TL kart da değil hesapta duruyordur. Sanal kart oluşturarak harcayabilirsin. Eski kartı da iptal et.