BarkınArga Megapat Katılım 27 Ekim 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #1 Windowsum bozulmuştu. Windowsu USB'ye yazıp kurarken bi panel açtım clean all yaptım. Harddisk kökten sıfırlandı. Bilgisayrımı alırken windowsum orjinaldi. Şimdi crack kullanıyorum. Orjinal keyimi hala tespit edebilir miyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2015
Windowsum bozulmuştu. Windowsu USB'ye yazıp kurarken bi panel açtım clean all yaptım. Harddisk kökten sıfırlandı. Bilgisayrımı alırken windowsum orjinaldi. Şimdi crack kullanıyorum. Orjinal keyimi hala tespit edebilir miyim ?
D deepdark0 Ziyaretçi 18 Temmuz 2015 #2 Bu makale işine yarar. BİOS üzerine gömülü lisanslar otomatik olarak aktif oluyor. Eğer aktif olmadı ise bu yöntem ile öğrenip lisansını girebilirsin. BIOS üzerindeki ürün anahtarını öğrenme | Technopat Sosyal
Bu makale işine yarar. BİOS üzerine gömülü lisanslar otomatik olarak aktif oluyor. Eğer aktif olmadı ise bu yöntem ile öğrenip lisansını girebilirsin. BIOS üzerindeki ürün anahtarını öğrenme | Technopat Sosyal