Çözüldü Kaydırma hareketlerinde uygulama kapatma animasyonu çok uzun

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

681644

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Samsung telefonumda kaydırma hareketlerinde uygulama kapatırken animasyon çok uzun neden böyle? Tuşludayken direkt kapanıyordu. Geliştirici seçeneklerinde tüm animasyonlar 0.5X

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tuşlu derken yine aynı telefon aynı arayüz sadece aşağıdaki 3 tuşu kullanmak yerine kaydırma hareketlerinde geçtim telefon (S24 FE) ve arayüz hala aynı.

@XPLSG

Biraz yanlış anlamışım kusuruma bakmayın.

Tamamdır hocam şimdi anladım.
Kaydırma hareketlerinde kaydırdığınızı hissetmeniz için biraz daha farklı bir animasyon kullanıyor.
Bu tarz sorunlar One UI 7 ile çözüldü diyebilirim, hatta kendi animasyonlarınızı da yapabiliyorsunuz.
Şahsen tuş ile çıkma animasyonu bana çok çirkin geliyor, çat diye çıktığı zaman arayüzün verdiği tepkiler beni rahatsız ediyordu.
Kaydırma hareketi olarak tuşlunun kaydırmalı tipini seçebilirsiniz, öyle yapınca hatırladığım kadarıyla sorun ortadan kalkacak.

1743855042893.png

Ayarı bulamadıysanız daha fazla kısmından bulabilirsiniz, yine bulamadıysanız Galaxy Store'den good lock indirip navstar eklentisi üzerinden açabilirsiniz.

1743855146732.png
Tuşlu da kim bilir hangi arayüz kullanıyordunuz hocam.
One UI böyle biraz hantaldır, One UI 7 ile daha hızlı seri bir arayüz olacak, 7 Nisanda ilk önce S24 serisi ile gelecek.
Ancak tam dediğiniz kısım muhtemelen değişmeyecektir, her şeyin çat çat olduğu değil daha belirgin animasyonlara sahip arayüzler geliştiriliyor günümüzde.

Tuşlu derken yine aynı telefon aynı arayüz sadece aşağıdaki 3 tuşu kullanmak yerine kaydırma hareketlerinde geçtim telefon (S24 FE) ve arayüz hala aynı.

@XPLSG

Screenshot_20250405_150816_Settings.jpg

Tuşlarda iken animasyonlar hızlıydı fakat kaydırma hareketlerine geçince uygulama kapanırken gelen animasyon çok uzun onu kastetmek istedim.

Tüm animasyonlar hala aynı ama uygulama çok yavaş kapanıyor.

@XPLSG

Tamamdır hocam şimdi anladım.
Kaydırma hareketlerinde kaydırdığınızı hissetmeniz için biraz daha farklı bir animasyon kullanıyor.
Bu tarz sorunlar One UI 7 ile çözüldü diyebilirim, hatta kendi animasyonlarınızı da yapabiliyorsunuz.
Şahsen tuş ile çıkma animasyonu bana çok çirkin geliyor, çat diye çıktığı zaman arayüzün verdiği tepkiler beni rahatsız ediyordu.
Kaydırma hareketi olarak tuşlunun kaydırmalı tipini seçebilirsiniz, öyle yapınca hatırladığım kadarıyla sorun ortadan kalkacak.

1743855042893.png

Ayarı bulamadıysanız daha fazla kısmından bulabilirsiniz, yine bulamadıysanız Galaxy Store'den good lock indirip navstar eklentisi üzerinden açabilirsiniz.

1743855146732.png

Çözüm
Sadece hassaslık ayarı çıkıyor öyle bir ayar bulamadım.

One UI 7 ile düzelecekse zaten 3 gün var.

Sağ olun teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı