Kayıp çanta için ihbar yapılabilir mi?

Jpingerr

Centipat
Daha fazla  
Abimin yanına tatile geldim, otobuse binerken elimdeki çantamı almayı unutmuşum eve gelince fark ettim. Çantamı kaybettiğim yere baktığımda ise çanta orada yoktu. Olayın nerede yaşandığını biliyorum fakat nasıl çantamı bulacağımı bilmiyorum. Polise ihbar etsem işime yarar mı? Kafam çok karışık o çanta benim için çok değerli.

Ülkemizin polisi maaşlarını bizim vergilerimizden almasına rahmen vatandaşa fayda sağlamıyorlar. Karakoldan arkasındaki yere 30-40 dk varıyor. Görevini yapmıyor, sokaklar uyuşturucu kullananlarla kaynıyor, vatandaşa ahkam kesiyorlar, polise olan güven cumhuriyet tarihinin en düşük seviyesinde ama yine de bir dene belki bulunur.

Biz 6 telefon 6 cüzdanı 2 çantanın içine koymuştuk. Sahilde çalındı ve üstümüzde MOBESE vardı. Üstümüzde MOBESE olmasına rağmen 3 kez savcılığa gitmeme rağmen hiçbir şey olmadı. Her savcılığa gittiğimde IPhone'un son verdiği canlı konumlar ile gittim bana dediler ki tek tek gezecek miyiz dükkanları. Dedim evet gezeceksiniz. Bu telefon milet vekili telefonu olsaydı talan ederdiniz ortalığı.

Yaşadığım yerin birkaç km uzaklığındaki bir yerleşim biriminde polis yanlış eve baskın attı. Yaşlı kadın yeni kalp ameliyatı olmuş haliyle kalpten gitti. Bırak tazminat ödemeyi özür bile dilememişler hatta cenazeyi bile kaldırmamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…