Kayıp ders kitabı için ne yapılmalı?

Hocam kaçıncı sınıfa ve okula göre değişir ben şu an Anadolu lisesindeyim her geçen gün ve her geçen sene kitaplarımız kayboluyor lakin umrumuzda değil hiçbir şey olmuyor. Tabii ki takıntılı hocalardan ötürü idareden ekstra kitap alıyoruz. Her okulda ekstra kitap odası vardır. Her sınıf ve her kitaptan oluşan bir oda. İdareden temin edebilirsiniz.
9sınıfdayım ve anadolu lisesine gidiotum isterseiz okulda verebilirim

9sınıfdayım ve Anadolu lisesine gidiotum isterseiz okulda verebilirim.

Hayır hocam öyle bir şey yok zaten okulun son haftası hiç kimse gitmiyor MEB imzayı nasıl alacak. Boş iş hocam takmayın kafaya yalan haber.

Hocam kaçıncı sınıfa ve okula göre değişir ben şu an Anadolu lisesindeyim her geçen gün ve her geçen sene kitaplarımız kayboluyor lakin umrumuzda değil hiçbir şey olmuyor. Tabii ki takıntılı hocalardan ötürü idareden ekstra kitap alıyoruz. Her okulda ekstra kitap odası vardır. Her sınıf ve her kitaptan oluşan bir oda. İdareden temin edebilirsiniz.

Haklısın bizim lisedede arşiv var kitabı kaybolana yeni kitap çıkarıyolar oradan illaki vardır bir yerlerde.
Hayır bulsa bile zaten okul bitti sınavlar bitti yaz tatiline gireceğiz bu kitap takıntılığı nedir yahu.

9sınıfdayım ve anadolu lisesine gidiotum isterseiz okulda verebilirim
Okul vermene gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı