Kayıp dosya nasıl bulunur?

bafralifatih55

Hectopat
Arkadaşlar herkese hayırlı geceler
Windows10 bilgisayarımda sorunlar olduğu için sistemi formatlamak zorunda kaldım. Ancak daha önce (D) sürücüsüne koyduğum dosyamı şu anda bulamıyorum. Büyük olasılıkla çalışırken (C) sürücüsüne bir şekilde taşınmış. Bu dosya benim için çok önemli. EaseUs Data Recovery ile tarama yaptım. Ancak taramanın büyük yarısı tamamlandığında dosyanın gelmediğini gördüm. Bir de onca dosya arasından ayıklamakta zor oluyor. Bu dosyanın geri getirilmesinde bana yardımcı olabilir misiniz?
Sistemi formatlayalı 3 gün oldu. Geri gelme olasılığı nedir bilmiyorum.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Easeus data Recovery limitli olarak işlem yapar satın aldıysanız o başka, şimdi dosyanızın boyutu önemli yalnız Recovery yazılımları dışında yardımcı olacak program yoktur zannedersem ama şunu izlemeniz gerekiyor, sonuna kadar izleyin bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı