Gobidele1 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #1 Car parking oyununda yedek hesabımın olduğu Gmail hesabının şifresini unuttum ve şifremi unuttum deyince ya da hesabımı kurtar kısmına girince tepki vermiyor. Hesabın kurtarma e-posta da yok nasıl kurtarabilirim verilerimin çoğu hesapta kaldı.
Car parking oyununda yedek hesabımın olduğu Gmail hesabının şifresini unuttum ve şifremi unuttum deyince ya da hesabımı kurtar kısmına girince tepki vermiyor. Hesabın kurtarma e-posta da yok nasıl kurtarabilirim verilerimin çoğu hesapta kaldı.
V3nusMikasu Picopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2025 #2 Desteğe yazmayı deneyin, belki çare bulursunuz.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.217 Çözümler 7 Yer İstanbul 4 Ağustos 2025 #3 Şifresini unuttuysanız kurtarmanın imkanı yok.
V3nusMikasu Picopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2025 #4 cekumi dedi: Şifresini unuttuysanız kurtarmanın imkanı yok. Genişletmek için tıkla... İmkanı yok demeyelim de, zor diyelim bence. Çünkü desteğe yazarsa kurtarma imkanı olabilir. O da otomatik e-posta göndermezlerse, şansına kalmış.
cekumi dedi: Şifresini unuttuysanız kurtarmanın imkanı yok. Genişletmek için tıkla... İmkanı yok demeyelim de, zor diyelim bence. Çünkü desteğe yazarsa kurtarma imkanı olabilir. O da otomatik e-posta göndermezlerse, şansına kalmış.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.150 Çözümler 40 Yer New York 4 Ağustos 2025 #5 Kurtarma bilgisi yoksa kurtarman zor.