Kayıp Gmail hesabı nereden bulunabilir?

furkanpasaa

Picopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler, bundan önceki Gmail hesabımı bulamıyorum. Gmail'e postasını hatırlıyorum fakat şifreyi hiçbir şekilde hatırlamıyorum. Nasıl bulabilirim? Şifreyi unuttum seçeğini seçtiğimde ise "Google bu hesabın size ait olduğunu kanıtlayacak yeterli bilgiye sahip olmadığı için şu anda hesabınızı kurtaramazsınız." yazıyorlar nasıl kurtarabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer telefon numarası ya da (Varsa) başka mail adresini eklediysen, anca o şekilde bulabilirsin.

Herkese iyi günler, bundan önceki Gmail hesabımı bulamıyorum. Gmail'e postasını hatırlıyorum fakat şifreyi hiçbir şekilde hatırlamıyorum. Nasıl bulabilirim? Şifreyi unuttum seçeğini seçtiğimde ise "Google bu hesabın size ait olduğunu kanıtlayacak yeterli bilgiye sahip olmadığı için şu anda hesabınızı kurtaramazsınız." yazıyorlar nasıl kurtarabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Mrb, hesabında telefon numarası veya kurtarma e postası vb. bir şey eklemiş miydin?
Eger önceden eklediysen kolayca kurtarabiliriz.

Bir de onceden hangi cihazda oturum açıksa oradan deneyin. Cihazı tanırsa hesaba giriş yapman kolaylasır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı