Anakartında 5GHz desteği olan bir dahili anten varsa bu tarz aparatlara hiç gerek yok. Sadece 5 GHz destekli bir modemin olsun yeterli 2.4GHz ile 40-50 Mbps üstünü görmek zor.
Masaüstünde denemedim, örnek olması açısında odamda PS4 Pro cihazım mevcut şu an ki evde bağlandığımda aldığım hız 35-40 Mbps civarında. Açıkçası 80-85 değerler işimi görür bence de.
Telefon ile deneme şansın var mı? Belki PS oyun odaklı olduğu için çok hızlı bir WİFİ kartı konulmamış olabilir, konsollar hakkında pek bilgim yok. Telefonlar CAT seviyesine göre gayet yüksek hızlara çıkabiliyor.
Anakartında 5GHz desteği olan bir dahili anten varsa bu tarz aparatlara hiç gerek yok. Sadece 5 GHz destekli bir modemin olsun yeterli 2.4GHz ile 40-50 Mbps üstünü görmek zor.
Asus’un sitesinde anakartımın özelliği bu sanırım 5Ghz destekli kendi anteni, buna 5Ghz özellikli bir modem alsam sorun çözülmüş olur mu?
“867 MBPS'YE KADAR AKTARIM HIZLARIYLA DAHİLİ KABLOSUZ
2x2 çift bant 2.4/5GHz antenli yeni seviye 802.11ac Kablosuz, 867Mbps*'ye kadar aktarım hızları sunar - ve en yeni Çoklu Kullanıcılı MIMO (MU-MIMO) teknolojisi ise her bağlı kullanıcının** en iyi kablosuz ve çevrimiçi hızları deneyimlemesini sağlar!
*Gerçek hız değişiklik gösterebilir ve Kablosuz hotspot özelliği 802.11a/b/g/n'de çalışır. Windows 10 henüz Kablosuz hotspot işlevini desteklememektedir.
Asus’un sitesinde anakartımın özelliği bu sanırım 5Ghz destekli kendi anteni, buna 5Ghz özellikli bir modem alsam sorun çözülmüş olur mu?
“867 MBPS'YE KADAR AKTARIM HIZLARIYLA DAHİLİ KABLOSUZ
2x2 çift bant 2.4/5GHz antenli yeni seviye 802.11ac Kablosuz, 867Mbps*'ye kadar aktarım hızları sunar - ve en yeni Çoklu Kullanıcılı MIMO (MU-MIMO) teknolojisi ise her bağlı kullanıcının** en iyi kablosuz ve çevrimiçi hızları deneyimlemesini sağlar!
*Gerçek hız değişiklik gösterebilir ve Kablosuz hotspot özelliği 802.11a/b/g/n'de çalışır. Windows 10 henüz Kablosuz hotspot işlevini desteklememektedir.
Fiber bağlantılarda modem değişimine genelde izin vermiyorlar. En azından bize vermediler Hangi operatörü kullanıyorsunuz ? Superonline ve Kablonet kendi modemlerinde 5GHz desteği veriyor mesela
Fiber bağlantılarda modem değişimine genelde izin vermiyorlar. En azından bize vermediler Hangi operatörü kullanıyorsunuz ? Superonline ve Kablonet kendi modemlerinde 5GHz desteği veriyor mesela
Herkese merhaba, şu an 100 Mbps fiber internet kullanıcısıyım. Masaüstü bilgisayarımda ethernet bağlantısı ile bağlanıyorum ve 90-95 Mbps arası bir hız değeri alıyorum. (Operatör firmanın verdiği modem ile)
2-3 hafta içinde başka bir eve geçiyorum. Masaüstü bilgisayarımı koyacağım odada maalesef ethernet seçeneğim yok. Bu şekilde interneti kablosuz ve kayıpsız olarak kullanabilme şansım var mıdır? İyi bir modem işi çözer mi? Yoksa başka yolları var mı? Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
ASUS USB-N14 Yüksek Çekim-Çift Antenli-Kablosuz USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
.
Bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. Bilginiz olsun.