2. el PC aldım ve kontrolcü ile anakart arasındaki bağlantı kablosu yok. Bu kabloyu nereden bulabilirim ya da link varsa atarsanız çok sevinirim. Anakartım Crosshair X670e gene. Kasam Thermaltake view 51 tg ARGB.
@MsGüçlü bilmiyorum ama denemezdim öyle bir şeyi açıkçası. İlk görseldeki kablo net değil ama jst kabloyu andırıyor. Tabii düşündüğüm gibi çıkmazsa boşa uğraşmış oluruz o da var.
Normalde satış olsa kurallara göre yasak. Ama burada yardım amaçlı olduğu için yardımlaşma olabilir. İletişim bilgilerinizi buraya yazmayınız. Biz yardımcı oluruz.
@MsGüçlü profesyonel bir çalışma olmadı tabi ama çalışıyor. 40 cm kadar hazırladım.
Ucuna 4 pin kafa taktım ama sorun değil. Sen sadece ok işaretini doğru yere tak tamam.
Eğer kontrolcüne takamazsan kafayı kabloya doğru bastır ve ortaya çıkan çentiğe ince uçlu bir şeyle bastırıp kabloyu yerinden çıkart. Çıkan ucu da kontrolcüdeki iğneye geçirmeye çalış. Kısa devre yaparsan iki taraf da hasar alabilir bilgin olsun.
Ucuna 4 pin kafa taktım ama sorun değil. Sen sadece ok işaretini doğru yere tak tamam. Eki Görüntüle 1832227
Eğer kontrolcüne takamazsan kafayı kabloya doğru bastır ve ortaya çıkan çentiğe ince uçlu bir şeyle bastırıp kabloyu yerinden çıkart. Çıkan ucu da kontrolcüdeki iğneye geçirmeye çalış. Kısa devre yaparsan iki taraf da hasar alabilir bilgin olsun. Eki Görüntüle 1832254Eki Görüntüle 1832252