BnsnEge Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #31 Merdt dedi: Mantıksız değil fazla bassız gelebilir tipik kullanıcıya. Ben yine de AKG K361'e yönelirdim fakat stüdyo kulaklığı kullanmayacaksanız buna bakabilirsiniz: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bir siteden iyi bir fiyata bu dediğinizi aldım. Orijinal lightning dongle ile kullanacağım. Her şey için teşekkürler. Diğer mesaj yazmış arkadaşlara da ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Son düzenleme: 26 Nisan 2024
Merdt dedi: Mantıksız değil fazla bassız gelebilir tipik kullanıcıya. Ben yine de AKG K361'e yönelirdim fakat stüdyo kulaklığı kullanmayacaksanız buna bakabilirsiniz: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bir siteden iyi bir fiyata bu dediğinizi aldım. Orijinal lightning dongle ile kullanacağım. Her şey için teşekkürler. Diğer mesaj yazmış arkadaşlara da ayrıca teşekkürlerimi sunarım.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.190 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #32 Eğer kulak içi IEM alabilirsen fiyat bayağı aşağı iner onun dışında BT alırsan neredeyse 2 kat fiyat vermen lazım aynı ses kalitesi için.
Eğer kulak içi IEM alabilirsen fiyat bayağı aşağı iner onun dışında BT alırsan neredeyse 2 kat fiyat vermen lazım aynı ses kalitesi için.