Kayıpsız ses özelliğini kullanabilmek için Samsung EO-IC100b kulaklık alınır mı?

wallendorrr

Hectopat
Daha fazla  
Özelliği kullanabilmek için kablolu kulaklık almam gerekiyor. S23 kullanıyorum zaten Samsung bir cihaz. İnternet üzerinde bu modeli buldum ve fiyatı da gayet iyi. Bu kulaklık kayıpsız ses özelliğini destekliyor mu stüdyo gibi? Almayı düşünüyorum. Telefonumda sadece Type-C giriş var.

Evet, 24bit/96kHz yüksek çözünürlüklü ses desteği mevcut. Aynı kulaklığı kullanıyorum aşırı derecede memnunum ses kalitesinden.
Ama orjinal olmasına dikkat edin. Piyasada satılan 450TL olan kulaklıklar orjinal değil. MediaMarkt gibi yerlerden satın alın.
Müzik programı olarak Apple Music önerebilirim. Dolby Atmos, 24bit/192kHz ses desteği mevcut.

Aktif olarak kullanıyorum bilgisayarımda oyun kulaklığı olarak bende memnunum.
O AKG'ye özel olan sesin tınısı anlatılmaz yaşanır. Tüm oyuncu kulaklıklarına taş çıkartır. Forumda bir kaç kişiyle tartışmaya girdim ve hep dandik telefoncu kulaklığı diye dalga geçtiler :D Ama bir taksalar...

Evet, 24bit/96kHz yüksek çözünürlüklü ses desteği mevcut. Aynı kulaklığı kullanıyorum aşırı derecede memnunum ses kalitesinden.
Ama orijinal olmasına dikkat edin. Piyasada satılan 450TL olan kulaklıklar orijinal değil. MediaMarkt gibi yerlerden satın alın.
Müzik programı olarak Apple Music önerebilirim. Dolby Atmos, 24bit/192kHz ses desteği mevcut.

Peki şu anki kullandığım Buds FE kulaklığımdan iyi ses kalitesi verir mi hocam kayıpsız ses moduyla?

O AKG'ye özel olan sesin tınısı anlatılmaz yaşanır. Tüm oyuncu kulaklıklarına taş çıkartır. Forumda birkaç kişiyle tartışmaya girdim ve hep dandik telefoncu kulaklığı diye dalga geçtiler :D Ama bir taksalar...

3.5 mm jakli versiyonu öyle olabilir ama Type-C versiyonu kesinlikle öyle değil. Oyuncu kulaklığı dediğin zaten IEM olur kulak üstü değil bence. Profesyonel seviyede ses vermese de yeterince ses kasabildiğimi düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla Type-C versiyonunun ses kartı var zaten.

3.5 mm jakli versiyonu öyle olabilir ama Type-C versiyonu kesinlikle öyle değil. Oyuncu kulaklığı dediğin zaten IEM olur kulak üstü değil bence. Profesyonel seviyede ses vermese de yeterince ses kasabildiğimi düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla Type-C versiyonunun ses kartı var zaten.

Oyuncu için değil de hocam sadece o stüdyo kalitesinde daha doğrusu kayıpsız ses kalitesinde dinlemeyi merak ettiğim için almak istiyorum. Maalesef Samsung da da Type-C giriş olduğu için sadece. Alayım mı sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı