B babaya Femtopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar ben kayıt almıyordum bilgisayardan ama önce yaptığım bir şeyi görmek istiyorum, nasıl görebilirim video şeklinde? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2025
Arkadaşlar ben kayıt almıyordum bilgisayardan ama önce yaptığım bir şeyi görmek istiyorum, nasıl görebilirim video şeklinde?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.452 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #2 babaya dedi: Arkadaşlar ben kayıt almıyordum bilgisayardan ama önce yaptığım bir şeyi görmek istiyorum, nasıl görebilirim video şeklinde? Genişletmek için tıkla... NVIDIA veya AMD kullanıyorsanız ve görüntü tekrarınız açıksa kurtarabilirsiniz onun harici öyle bir şeyin imkanı yok.
babaya dedi: Arkadaşlar ben kayıt almıyordum bilgisayardan ama önce yaptığım bir şeyi görmek istiyorum, nasıl görebilirim video şeklinde? Genişletmek için tıkla... NVIDIA veya AMD kullanıyorsanız ve görüntü tekrarınız açıksa kurtarabilirsiniz onun harici öyle bir şeyin imkanı yok.