Veli_sahin Hectopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 32 19 Temmuz 2022 #1 Kulaklık mikrofonlu olacak. Bilgisayar ekran kaydı alıyorum. Fan sesi, vantilatör, klima, sokaktaki çocuk sesi, gibi sesleri kayıtta olmasını istemiyorum. Tipi kulak dışı olursa iyi olur.
Kulaklık mikrofonlu olacak. Bilgisayar ekran kaydı alıyorum. Fan sesi, vantilatör, klima, sokaktaki çocuk sesi, gibi sesleri kayıtta olmasını istemiyorum. Tipi kulak dışı olursa iyi olur.
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 958 Çözümler 5 19 Temmuz 2022 #2 Sürprizbozan: Konu dışı Bu sesleri bir program yardımıyla da kaldırabiliyorsunuz (tabii bir yere kadar)
Sürprizbozan: Konu dışı Bu sesleri bir program yardımıyla da kaldırabiliyorsunuz (tabii bir yere kadar)
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 19 Temmuz 2022 #3 Profesyonel uğraşı yoksa masrafa lüzum yok diye düşünüyorum: NVIDIA RTX Voice: Kurulum Kılavuzu NVIDIA'nın arka plandaki gürültüyü giderme eklentisi RTX Voice'un beta sürümünü yükleyip kullanmayı açıklayan hızlı başlangıç kılavuzu. www.nvidia.com
Profesyonel uğraşı yoksa masrafa lüzum yok diye düşünüyorum: NVIDIA RTX Voice: Kurulum Kılavuzu NVIDIA'nın arka plandaki gürültüyü giderme eklentisi RTX Voice'un beta sürümünü yükleyip kullanmayı açıklayan hızlı başlangıç kılavuzu. www.nvidia.com