Çözüldü Kayıt defter düzenleyici ve CMD devre dışı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fatal23

Hectopat
Selam, artık bıktığım bir problemim var. Bilgisayarımı Kaspersky'a onlarca defa tarattım. Hiç virüs yok. Ama CMD'ye girdiğimde yöneticiniz tarafından devre dışıdır diyor. Çözümü de kayıt defter düzenleyicisi ne girip birkaç şey yapmak. Ama kayıt defter düzenleyicisi de yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı diyor. Tek girebildiğim görev yöneticisi. Programları denedim hiçbiri çözüm vermedi. Ne yapmam lazım fotolarını koydum. Bilgisayar üniversite bilgisayarı ondan olabilir mi? Bir de hesap yönetici.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran Alıntısı 1.PNG
    Ekran Alıntısı 1.PNG
    3,8 KB · Görüntüleme: 53
Çözüm
Uzak bilgisayardan yönetiliyor olabilir, o yüzdendir. Tüm bilgisayarlara bağlı tek bilgisayar var ve yönetici ancak o bilgisayardan yapma şansınız var.
Ben musallat.exe virüsü yemiştim. Virüs yüzünden CMD kapanmıştı benim senin gibi. Kaspersky ile tarama yaptığımda düzeltilmesi gereken Windows ayarları var diye uyarı vermişti. Yani açılmayan CMD sorunumu Kaspersky çözmüştü. Sen de çıkmadı mı benimki gibi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı