Selam, artık bıktığım bir problemim var. Bilgisayarımı Kaspersky'a onlarca defa tarattım. Hiç virüs yok. Ama CMD'ye girdiğimde yöneticiniz tarafından devre dışıdır diyor. Çözümü de kayıt defter düzenleyicisi ne girip birkaç şey yapmak. Ama kayıt defter düzenleyicisi de yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı diyor. Tek girebildiğim görev yöneticisi. Programları denedim hiçbiri çözüm vermedi. Ne yapmam lazım fotolarını koydum. Bilgisayar üniversite bilgisayarı ondan olabilir mi? Bir de hesap yönetici.
Uzak bilgisayardan yönetiliyor olabilir, o yüzdendir. Tüm bilgisayarlara bağlı tek bilgisayar var ve yönetici ancak o bilgisayardan yapma şansınız var.
Ben musallat.exe virüsü yemiştim. Virüs yüzünden CMD kapanmıştı benim senin gibi. Kaspersky ile tarama yaptığımda düzeltilmesi gereken Windows ayarları var diye uyarı vermişti. Yani açılmayan CMD sorunumu Kaspersky çözmüştü. Sen de çıkmadı mı benimki gibi?
Uzak bilgisayardan yönetiliyor olabilir, o yüzdendir. Tüm bilgisayarlara bağlı tek bilgisayar var ve yönetici ancak o bilgisayardan yapma şansınız var.
Çok yüksek ihtimalle üniversite bilgisayarı olduğu için yönetme şansınız yok. Bizde de benzer durumlar vardı. Dışarıdan herhangi bir kurulum yapamıyorduk vs.