CanbeyT Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 13 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar kayıt defterinde ayarlar yaptım, şimdi ne yaptığımı hatırlamıyorum. Nasıl sıfırlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2020
Arkadaşlar kayıt defterinde ayarlar yaptım, şimdi ne yaptığımı hatırlamıyorum. Nasıl sıfırlayabilirim?
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 13 Haziran 2020 #2 Kayıt defteri yedeğini almadıysanız sıfırlayabileceğinizi düşünmüyorum. Emin değilim ama belki sistem geri yükleme işe yarayabilir.
Kayıt defteri yedeğini almadıysanız sıfırlayabileceğinizi düşünmüyorum. Emin değilim ama belki sistem geri yükleme işe yarayabilir.
Kayra Sarı Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 355 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2020 #3 Sistem geri yükleme noktanız varsa geri yükleme yapın. Regedit'e girin sonra Ver deyin boş bir yere kaydedin.
Sistem geri yükleme noktanız varsa geri yükleme yapın. Regedit'e girin sonra Ver deyin boş bir yere kaydedin.
CanbeyT Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 13 Haziran 2020 #4 hocam hiç yedeklemedim ne yapıcam
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 13 Haziran 2020 #5 CanbeyT dedi: Hocam hiç yedeklemedim ne yapıcam Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme yapmayı denediniz mi?
CanbeyT dedi: Hocam hiç yedeklemedim ne yapıcam Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme yapmayı denediniz mi?
Kayra Sarı Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 355 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2020 #6 Hocam reset sadece registry de yapılamaz temiz kurulum demem gerekiyor Önemli bilgileriniz var mıdır?
Hocam reset sadece registry de yapılamaz temiz kurulum demem gerekiyor Önemli bilgileriniz var mıdır?