ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Halihazırda CCleaner kullanıyorum CCleaner'dan daha iyi bir kayıt defteri onarıcı ve disk temizleyici programı var mıdır?
Halihazırda CCleaner kullanıyorum CCleaner'dan daha iyi bir kayıt defteri onarıcı ve disk temizleyici programı var mıdır?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 5 Mart 2021 #2 Bu programları önermiyoruz ve kayıt defterini bozma ihtimali var.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 ArdaRiche1 dedi: Halihazırda CCleaner kullanıyorum CCleaner'dan daha iyi bir kayıt defteri onarıcı ve disk temizleyici programı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Şunu anlayın artık ya. CCleaner kullanmayın kullandırtmayın.
ArdaRiche1 dedi: Halihazırda CCleaner kullanıyorum CCleaner'dan daha iyi bir kayıt defteri onarıcı ve disk temizleyici programı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Şunu anlayın artık ya. CCleaner kullanmayın kullandırtmayın.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 5 Mart 2021 #4 Kayıt defteri için Wise Registry Cleaner kullanabilirsin. İşini görecektir. Ama yine de kayıt defteri temizliğine pek sıcak bakmıyorum deneyimli olmadığınız sürece.
Kayıt defteri için Wise Registry Cleaner kullanabilirsin. İşini görecektir. Ama yine de kayıt defteri temizliğine pek sıcak bakmıyorum deneyimli olmadığınız sürece.
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #5 Emrullah Önemli dedi: Şunu anlayın artık ya. CCleaner kullanmayın kullandırtmayın. Genişletmek için tıkla... Neden dostum bilinen bir program olduğu için kullanıyorum kronik sorunları mı var ?
Emrullah Önemli dedi: Şunu anlayın artık ya. CCleaner kullanmayın kullandırtmayın. Genişletmek için tıkla... Neden dostum bilinen bir program olduğu için kullanıyorum kronik sorunları mı var ?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 5 Mart 2021 #6 ArdaRiche1 dedi: Neden dostum bilinen bir program olduğu için kullanıyorum kronik sorunları mı var? Genişletmek için tıkla... Kronik sorun değil kayıt defterini bozabiliyor ve çok bir işede yaramıyor sadece PC'yi yavaşlatıyor.
ArdaRiche1 dedi: Neden dostum bilinen bir program olduğu için kullanıyorum kronik sorunları mı var? Genişletmek için tıkla... Kronik sorun değil kayıt defterini bozabiliyor ve çok bir işede yaramıyor sadece PC'yi yavaşlatıyor.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #7 ArdaRiche1 dedi: Neden dostum bilinen bir program olduğu için kullanıyorum kronik sorunları mı var? Genişletmek için tıkla... Kayıt defterini bozar ise Windows şey olabilir anladın sen.
ArdaRiche1 dedi: Neden dostum bilinen bir program olduğu için kullanıyorum kronik sorunları mı var? Genişletmek için tıkla... Kayıt defterini bozar ise Windows şey olabilir anladın sen.
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #8 Bildiğiniz iyi bir disk temizleme programı var mıdır peki diskin alanı az olduğu için sürekli sıkıntı çekiyorum.
Bildiğiniz iyi bir disk temizleme programı var mıdır peki diskin alanı az olduğu için sürekli sıkıntı çekiyorum.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 5 Mart 2021 #9 ArdaRiche1 dedi: Bildiğiniz iyi bir disk temizleme programı var mıdır peki diskin alanı az olduğu için sürekli sıkıntı çekiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows/Temp ve %Temp% dizinlerini haftada bir el ile temizlemeniz yeterli olacaktır.
ArdaRiche1 dedi: Bildiğiniz iyi bir disk temizleme programı var mıdır peki diskin alanı az olduğu için sürekli sıkıntı çekiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows/Temp ve %Temp% dizinlerini haftada bir el ile temizlemeniz yeterli olacaktır.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 5 Mart 2021 #10 ArdaRiche1 dedi: Bildiğiniz iyi bir disk temizleme programı var mıdır peki diskin alanı az olduğu için sürekli sıkıntı çekiyorum. Genişletmek için tıkla... Depolama ayarlarına basıyoruz. Akıllı depolamayı yapılandır veya çalıştıra basıyoruz. Şimdi temizleye basıyoruz. Windows+R yapıp temp ve %temp% de yapılabilir.
ArdaRiche1 dedi: Bildiğiniz iyi bir disk temizleme programı var mıdır peki diskin alanı az olduğu için sürekli sıkıntı çekiyorum. Genişletmek için tıkla... Depolama ayarlarına basıyoruz. Akıllı depolamayı yapılandır veya çalıştıra basıyoruz. Şimdi temizleye basıyoruz. Windows+R yapıp temp ve %temp% de yapılabilir.