Ahmetpvp Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 90 31 Ağustos 2021 #1 Wise registry cleaner indirmiştim kayıt defteri için güvenli tarama yaptım toplamda 417 sorun buldu bu sorunların hepsini düzeltti ama Windows + s basınca CPU %10'dan %70e çıkıyor. Kayıt defteri yedeklerim var, nasıl kayıt defterine geçiririm?
Wise registry cleaner indirmiştim kayıt defteri için güvenli tarama yaptım toplamda 417 sorun buldu bu sorunların hepsini düzeltti ama Windows + s basınca CPU %10'dan %70e çıkıyor. Kayıt defteri yedeklerim var, nasıl kayıt defterine geçiririm?
Çözüm Mahir Yazıcı 31 Ağustos 2021 Regedit'e gir ve üstte dosya seçeneğinden ala basarak yedek aldığın dosyaya basarak regediti eski hale getirebilirsin.
Regedit'e gir ve üstte dosya seçeneğinden ala basarak yedek aldığın dosyaya basarak regediti eski hale getirebilirsin.
KS KS Ahmetpvp Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 90 31 Ağustos 2021 #11 Mahir Yazıcı dedi: Regedit'ten işlemcinin ayarlarıylamı oynadınız. Genişletmek için tıkla... Yok program kullanınca. Artı 0 Eksi
Mahir Yazıcı dedi: Regedit'ten işlemcinin ayarlarıylamı oynadınız. Genişletmek için tıkla... Yok program kullanınca.