Kart sahibi değişince süre yenilenmiyor mu?
peki hocam teşekkür ederimHayır kimin kartı olduğu önemsiz kart takıldıktan sonra 4 ay süresi var.
Peki hocam teşekkür ederim.
edilip edilmediğini nasıl anlarım? e siminHayır fiziksel simi aldığın kişi kullanıp süresini doldurmuştur. E SIM aktif edilmemişse onu aktif ettirmen lazım. Aktif edilmişsede yılbaşına kadar telefonu kullanamazsın.
aktif edilmemişAyarlar>hücresel>e SIM ekle> orası aktifse ve QR kod istiyorsa aktif edilmemiştir.
Hocam yazınızı şimdi tekrar okudum siz bu telefonu 2.el almışsınız fiziki sim olarak 80 gününü aldığınız kişi kullanmıştır size de bu yüzden uyarı gelmiştir. Ben sıfır yurt dışı aldınız sandım ondan anlamadım.Yaklaşık 35-40 gün önce yurt dışı 2. el iPhone 14 Pro Max almıştım.
7 gün sonra kapanacağına dair mesaj aldım bugün.
120 günlük kullanım süresi var diye biliyorum?
Evet E-sime geçersen telefonu aldığın kişi bu yıl içerisinde E-sim'i kullanmadıysa 120 gün E-sim kullanabilirsin yıl başında zaten süre yenileniyor biliyorsun.aktif edilmemiş
mevcut sim kartımı e sime taşırsam sorun çözülür mü
kusura bakma seni yoruyorum ama cevaplarsan sevinirim
Hocam o süre sıfırdan takanlar için geçerli. İlk sahibi de biraz SIM süresini kullandığı için o mesajı almanız normal. Her sim için 4 ay toplamda 8 ay hakkınız var ama bu her 1 Ocak tarihinde yenilenecek.Yaklaşık 35-40 gün önce yurt dışı 2. el iPhone 14 Pro Max almıştım.
7 gün sonra kapanacağına dair mesaj aldım bugün.
120 günlük kullanım süresi var diye biliyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.