C# Kayıt formu nasıl yapılır?

rauzy

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bir final ödevim var ama bu dönem bu dersi hiç işlemedik. Hoca da böyle bir ödev verdi. Ya yaptırın ya da yapın dedi. Ben bunu nasıl yapabilirim veya yapan kişileri nasıl bulabilirim veya hazır halini?

Visual Studio C# ile masaüstü uygulaması kayıt formu yapacaksınız; adı soyadı, mail adresi, T.C. Kimlik no, şifre gibi alanlar olacak. MySQL veri tabanına kaydedilecek. Formdaki bilgiler kayıttan önce formata uygun olup olmadığı kontrol edilerek kayıt yapılacak. Örneğin T.C. kimlik NO 11 hane rakamlardan oluşacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows form üzerinden basit bir uygulama yapabilirsin. Visual Studio üzerinden designer kısmında textbox eklersin, o dediğin tüm alanları textbox üzerinden input alırsın. Daha sonra buton ile istediğin veritabanına kaydedersin. Önce ama ders videoları izlemen lazım windows form ile ilgili.

Evet. Sıfır bilgi ile form uygulaması zorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu buradan anlatması çok zor dostum youtube araması yaparak aşağıdaki gibi örnek bul adım adım takip ederek yap.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu yeni gördüm, açıkçası basit proxy ile bypass edilmesini istemiyorsan;

KeyAuth sistemi güvenilirdir, elbette geçiliyor imkansız değil fakat yine de kolay ve etkili.
Kurulumu basit, Form yazmaya gerek bile yok.

Adresinden bir hesap oluştur.

Bu kısmı birebir projene eklemen lazım, dosyaların hepsini ekle ve Login.cs sınıfına gel.

C#:
 public static api KeyAuthApp = new api(
             name: "", // App name
             ownerid: "", // Account ID
             version: "1" // Application version. Used for automatic downloads see video here https://www.youtube.com/watch?v=kW195PLCBKs
                            //path: @"Your_Path_Here" // (OPTIONAL) see tutorial here https://www.youtube.com/watch?v=I9rxt821gMk&t=1s
         );

Bu kısımları KeyAuth adresinden alarak doldurman lazım, yine takıldığın yer olursa yaz. Boşa SQL ile vs. uğraşma bypass edilmesi kolay ve Reverse imkanı veriyor.

Yok hocam aksine C# bana göre en basit formatı Windows form azıcık CSS biliyorsa arayüzden bile halleder.

Hocam pek bir bilgim yok ders hiç işlemedik bu dönem ama final ödevimiz bu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…