Kayıt işlemlerinde veli lazım mı?

kukukaan

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm | ASRock B450M-HDV R4.0 3200mhz(OC) M.2 AM4 mATX | GeIL 16GB(2x8) Evo Spear 3200mhz CL16 DDR4 | Palit GeForce RTX 4060 Infinity 2 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 | MLD 500GB M500 NVMe Gen4 | Frisby FC-9320G 600W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower
Arkadaşımla aynı liseyi tercih ettik, ikimiz de aynı sınıfa düşmek istiyoruz. Kayda yalnızca iki kişi gitsek problem yaratırlar mı?

Arkadaşımla aynı liseyi tercih ettik, ikimiz de aynı sınıfa düşmek istiyoruz. Kayda yalnızca iki kişi gitsek problem yaratırlar mı?

Öyle bir şey yok maalesef anca okula bağış yaparsanız belki aynı sınıfla alırlar yoksa isteğe göre yapmıyorlar. Bu arada seçmeli ders seçtiriyorlar aynılarını seçerseniz aynı sınıfa düşme ihtimaliniz yükselir.

Velinizle beraber gidin. 14-15 yaşında çocuklarsınız sizi kaale almazlar.

Maalesef velin olacak kişi, anne baba veya velayetin kimdeyse o gelmek zorunda.
Hatta lise tercihlerinde bizde anne baba yoksa veya velayetiniz yoksa hiç gelmeyin yapmayız demişlerdi.

Veli problem değilde, aynı sınıfa düşme olayı var mı ?

Veli problem değil de, aynı sınıfa düşme olayı var mı?

Dostum onu da sorman lazım mesela her okulda değişir.
Benim arkadaşım kayıt olurken müdüre aynı sınıfa yerleştirebilir misiniz demişti müdür olmaz demişti ama başka okulda tabii ki deyip aynı sınıfa yerleştirmişler.
Onu da müdürden rica edin.

Dostum onu da sorman lazım mesela her okulda değişir.
Benim arkadaşım kayıt olurken müdüre aynı sınıfa yerleştirebilir misiniz demişti müdür olmaz demişti ama başka okulda tabii ki deyip aynı sınıfa yerleştirmişler.
Onu da müdürden rica edin.
Teşekkürler Funny Valentine

Technopat Haberler

Geri
Yukarı