Ben oyundayken ya da masaüstü ekranında iken anlatım yapıp video kaydediyorum. Fakat kaydolmuş videoya girdiğimde video ile ses uyuşmuyor, video bir yerde çok hızlanıyor sonra yavaşlıyor bu nedenle de ses ya ileride ya da geride kalıyor. Bir türlü çözemedim sorunu, yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.
Bendede aynı sorun vardı Bandicamle çekiyodum edit programında uyumsuzluk çıkıyordu. Bandicamin ayarlarına gir video çekmeden önce orada FPS değerini sabitle 60 seçip öyle dene muhtemelen olacaktır.
Çözünürlüğün düşmesi halinde kalite kaybı olması elbette normaldir.
Yüksek kalite kayıt yapabilmek için ya özel donanımlar kullanmalısınız, ya da sistem bileşenlerinizi daha üst seviyeye upgrade etmelisiniz.
Uygun fiyatlı örnek bir donanım. Live Gamer HD 2 (LGHD2) GC570 | AVerMedia
Fiyat bilgisi. https://www.amazon.com/AVerMedia-Multi-Card-Low-Latency-Pass-Through-GC570/dp/B06XRF732W
Bu kart aynı zamanda render işlemini donanımsal olarak yaptığı için, ekran kartına destek olmaktadır. Dolayısı ile 1080P güncel oyunları ekran kartınıza extra yük oluşturmadan, takılma, DON MON, olmadan rahatlıkla oynamanızı da sağlamaktadır.
Tavisyie ederim.
İLAVE BİLGİ:
Donanımların eski olduğu için önceki önermiş olduğum kart uygun olmayabilir.
Daha uygun fiyatlı ve bir nesil önceki üretim, senin için daha uygun olacaktır sanırım. Live Gamer HD Lite GL510E C985E | AVerMedia
Fiyat bilgisi. AVerMedia Live Gamer HD Lite C985E Pci-Ex Capture Kartı
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sizlerden yola çıkarak kayıt FPS'sini düşürdüm 30'da sabitledim sorun düzeldi. Şuanda 1920x1080p 30 FPS 100 kalite ile sorunsuz video çekebiliyorum. İyi forumlar.