Instagram Kayıtlı numara ile kişisel bilgilerdeki numara farklı

BeyazZenc1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Benim hesabım çalındı Instagram. Kurtardım ama şu an iki doğrulama açık. Numara benimki. Kişisel bilgilerdeki e-posta ile numara da benim ama şifremi unuttum yapınca çalan kişinin numarası çıkıyor hala. Onu nasıl değiştirebilirim?

Sırasıyla bunları yap belki birinde kalmıştır çalan kişinin numarası. Eğer hiçbirinde olmuyorsa direkt desteğe mail atarsın onlar halleder. Ama beklemek yerine aşağıdakileri bir dene.

Hesaplar Merkezi: Ayarlar, en üstteki "Hesaplar Merkezi". Oradan Kişisel Detaylar > İletişim Bilgileri kısmına bakmışsın sanırım o yüzden bunu eliyoruz.

Güvenlik Kontrolü: Ayarlar > Şifre ve Güvenlik kısmında "Güvenlik Kontrolü" var. Oraya gir, Orada o numara çıkarsa direkt silersin.

İki Faktörlü Doğrulama: Yine Şifre ve Güvenlik kısmından buraya bak. Belki SMS doğrulaması senin numarandır ama "Yedek Yöntem" olarak (WhatsApp vs.) adamın numarası ekli kalmıştır.

Bunları yaptıktan sonra, yine ayarlardan Şifre Değiştir diyerek yeni bir şifre koy. "Şifremi unuttum" seçeneği bazen güvenlik önlemi olarak eski bilgileri 1-2 hafta hafızada tutabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…