Kayıtsız Xiaomi 15 vs kayıtlı Xiaomi 15t Pro

Rilyus

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, yurt dışı telefon alacağım. 15 kayıt yapılamıyor şu an, 15t Pro ise kayıtlı gelecek. 15 almayı düşünüyordum daha iyi diye ama kayıtsız alırsam kullanabilme yolları var mı? SIM slot değişerek 4+4 kullanılabiliyor diye biliyorum ama kalan 4 ay yapabilecek bir şey var mı? Ve sene yenilenince bu slotlar tekrar açılıyor mu bilmiyorum. Tecrübeli ya da bilen birileri var mı acaba?

(İki telefon arasında 15, 1500TL daha pahalı, az fark olduğu için değer gibi geldi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıtsız iPhone 15’i satıp kayıtlı iPhone 13 aldım rahatıma bakıyorum. Sürekli iki telefon taşı, bankacılık uygulamalarını taşı, rehber taşı, galeri taşı, uygulamaları indir vb. Bıktırdı artık. Bu telefon denen şey zaten arama yapsa ve sosyal medyaya girse yetmiyor mu? Paranın yettiği hattını sürekli takabileceğin bir telefon al.

kalan 4 ay yapabilecek bir şey var mı?
Yok.

Kayıtlı 15T Pro alman daha mantıklı. İki model de birbirine yakın modeller. Kamera altyapıları olarak aynılar. Yonga gücü olarak da benzerler.

Selam, kayıt durumu maalesef çok önemli. 4+4 süresi ise bir gecede değişebilir. Her sene başında IMEI numaraları tekrar kullanıma açılıyor diye biliyorum. Xiaomi 15 kendimin de çok yükseldiği bir cihazdı, kayıt durumu belirsiz olduğu için sizin durumunuzda 15T Pro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…