Windows 7'de kulaklık ayarlarında düzeyler kısmında mikrofon ayarı var, yani mikrofon kısmında değil ses kısmında var bu ayar ve bunu açınca kendi sesimi çok kaliteli ve gecikmesiz duyuyorum bu güzel bir şey, fakat anlamadığım şey ise mikrofon kısmındaki mikrofonu bu aygıtı dinle yaparak kendimi dinleyince arka taraftan daha çok uğultulu geliyor, bu ikisi arasındaki farkı anlamıyorum. Sesimin hoparlör kısmındaki gibi gitmesini istiyorum.
Kulaklığım: Rampage RM K7
Resimde gösterdiğim kayıttan yürütteki mikrofon kısmını açınca kendimi daha net ve kaliteli duyuyorum fakat kayıt bölümünden bu aygıtı dinle yaparak kendimi dinleyince ses biraz daha boğuk ve arkadan uğultu almakta. Ben sesimin hoparlör kısmından açtığım mikrofon özelliğini dinlediğimdeki gibi karşıya gitmesini istiyorum sesimin, biraz karışık anlatmış olabilirim umarım anlatabilmişimdir.
Saygılar.
konuyu yanlış yere açtım teknik bölüme açmam gerekiyordu tüh rica etsem taşıyabilir misiniz ordan daha çok yardım eden çıkar