Kaykay için boyut önerisi

Uğur Can 123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Kaykayda yeni değilim. Sürmesini vs biliyorum. Fakat artık yeni bir kaykay almanın vakti geldi. Hemen hemen hangi boyutta bir kaykay alacağım konusunda fikirlerim olsa da deneyimlemiş kişilerden tavsiye almak daha doğru olur diye düşündüm. Boyum 1.87. Ayağım 44-45 numara arası. Sizce hangi deck boyutu daha uygun olur? (8.0 ile 8.25) arasında gidip geliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayağın 44-45 arası ise 8.125 iyidir, tam 45 olsa, taraklı veya ince uzun olmasına göre seçerdin.

32" deck, 8.125" deck witdh.

Ama Pool/Balık board alacaksan gidip üstünde durman gerek bir, ona göre ölç derim.

Ayağın 44-45 arası ise 8.125 iyidir, tam 45 olsa, taraklı veya ince uzun olmasına göre seçerdin.

32" deck, 8.125" deck witdh.

Ama Pool/Balık board alacaksan gidip üstünde durman gerek bir, ona göre ölç derim.
teşekkür ederim peki elimde şu anda 7.75 deckten çıkarttığım bir truck var sence onu 8.125 veya 8.25 bir kaykaya taksam bana sıkıntı çıkartır mı

teşekkür ederim peki elimde şu anda 7.75 deckten çıkarttığım bir truck var sence onu 8.125 veya 8.25 bir kaykaya taksam bana sıkıntı çıkartır mı
Takarken hayır ama kayarken evet, gövde büyük, ayaklar küçük, ortalama dengeni bozar eğer hareket yapıyorsan. 8" olsaydı genişlik olur diyebilirim ama 0.125" fark da az değil.

Sadece cruise gidiyorsan onda da ani durumda yapacağın manevrada problem yaratabilir. Bir süre kullanıp alırım büyüğünü diyebilirsin ya da truck'ları da satıp alabilirsin. İkinci el alırsan bushing denen contaları kontrol et, değiştirmen iyi olur.

kısa bir süre kullanıp daha büyüklerini almayı düşünüyorum en azından az bir şey götürse benim için ideal cevapladığınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…