L Ludvigg Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 51 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #1 Selam, yeni bir kaykay aldım pahalı değil ucuz bir şey fakat önceki ucuz kaykayımda olmayan bir sorun var. Ne yaparsam yapayım tahtası dönmüyor. Bir eski kaykayla deniyorum dönebiliyorum, yenisi sade düz gidiyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2025
Selam, yeni bir kaykay aldım pahalı değil ucuz bir şey fakat önceki ucuz kaykayımda olmayan bir sorun var. Ne yaparsam yapayım tahtası dönmüyor. Bir eski kaykayla deniyorum dönebiliyorum, yenisi sade düz gidiyor. Ne yapabilirim?
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Mayıs 2025 #2 Aldığınızdan beri mi dönmüyor? Kaykay tahtası dönmezse nasıl kullanacaksınız ki zaten ayağınızı sakatlarsanız sürmeyin bence iade etmeyi deneyin aldığınız yere.
Aldığınızdan beri mi dönmüyor? Kaykay tahtası dönmezse nasıl kullanacaksınız ki zaten ayağınızı sakatlarsanız sürmeyin bence iade etmeyi deneyin aldığınız yere.
L Ludvigg Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 51 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #3 ekran dedi: Aldığınızdan beri mi dönmüyor? Kaykay tahtası dönmezse nasıl kullanacaksınız ki zaten ayağınızı sakatlarsanız sürmeyin bence iade etmeyi deneyin aldığınız yere. Genişletmek için tıkla... Aldığımdan beri böyle ve çözümü var mı diye sordum.
ekran dedi: Aldığınızdan beri mi dönmüyor? Kaykay tahtası dönmezse nasıl kullanacaksınız ki zaten ayağınızı sakatlarsanız sürmeyin bence iade etmeyi deneyin aldığınız yere. Genişletmek için tıkla... Aldığımdan beri böyle ve çözümü var mı diye sordum.