Öncelikle selamlar mouse pad alacağım. Biraz araştırdım ve şu modeli:Appa Rakoon Oyuncu Mouse Pad 80x40 Cm Kaymaz Dikişli | Trendyol kaymaz dikişli olduğu yazıyor. Acaba ne anlama geliyor? Plastik kokusu çıkarır mı? Bir de bunu buldum:QP Prism 80x30 Mousepad kullanan varsa koku var mı? Mouse pad kayıyor mu? Edit: Qp Prism'i almaya karar verdim.
Buraya kadardı, 11.468 beğeni atan herkese, sorunlarını çözdüğüm 15 kişiye ve 10.183 mesaj boyunca sıkılmamamı sağlayan herkese teşekkürler. Bugün aslında bırakmıştım ancak 10-11 tane etiket atıldı, böyle bir paylaşım yapmak istedim. Etiketleyenler bu konuyu görürlerse sevinirim. Etiket...
Arkadaşlar merhaba, incelememe hoşgeldiniz. QP Prism mousepad ürününü adından anlayacağınız üzere QP Bilişim'den 59 TL'ye satın aldım. 19 Kasım'da sipariş ettim 20 Kasım yani bugün geldi. İnternette ve forumda bu mousepadlarle ilgili bir konu göremedim o yüzden bu incelemeyi paylaşmak istedim...
Önerdiğim mouse pad'e bakın. Büyük mouse pad'e sahip olmak, düşük DPI ile oynuyorsanız daha size daha çok yarar sağlar. Çünkü düşük DPI ile oynarken fazla bir kaydırma alanı gerek.