Kayn Darkin vs Gölge

Hawenburg

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba diğer yerlere baktığımda hiçbir şey anlamadım Kayn oynarken gölge mi? Yoksa Dark'in mi oynanmalı? Bir de Kayn için onerebileceginiz taktik varsa sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba diğer yerlere baktığımda hiçbir şey anlamadım Kayn oynarken gölge mi? Yoksa Dark'in mi oynanmalı? Bir de Kayn için onerebileceginiz taktik varsa sevinirim

Genelde gölge karşıda kırılgan çarlar varken yapabilirsin. Tank falan varsa Dark'in yap.

Karşıya göre hocam tanksa veya can çalan ölmeyen bir takımsa karşısı Dark'in eğer değilse ve tek yiyen kırılgan olan karakterlerse gölge.

Taktik olarak orman için kırmızı taraftaki kuşların en sol en altındakine vurun kuşlar size aynı hizada gelecek böylece daha iyi Q ve W atarsınız.
Gölge olacaksanız ilk önce kırmızı sonra kuşları sonra alttaki golemleri alıp bot Lane'e gank atabilirsiniz.

Karşıya göre seçersin. İkisinde de kara hasat oynuyorum ama rünlerde karşıya göre değişir. Baktın 3-4 kırılgan var hemen Gölge olma kendi takımında önemli. Genelde ben Darkin oynarım ama eğer karşıda Shaco gibi bir ormancı gelirse karşıma gölge yapıştırır tek atar çıkarım. Gölge bu sezon bir tık güçsüz geldi bana kara hasat kasmaya çalışınca patlatırsan bayağı vuruyor ama kasamazsan çok bir olayı yok.

Dark'in. Eskidendi o karşıya göre seçme olayı. Şu anda gölge çok güçsüz. Assasin itemleriyle Dark'in oynamanız çok daha mantıklı.

Karşı top lane mundo falan değilse ve karşıda Vayne, tristiana, Ashe gibi ADC'ler varsa gölge late gamede bayağı güçlü oluyor. Elom düşük olduğu için belki doğru gelmeyebilir özür dilerim.

Hocam bir yerde okumuştum red e veya blue ya kesinlikle çarp atılmamasi gerekli diye gerçekten atilmamalimi atilmiyosada nereye kullanacağım hocam bir de neden atilmaz.

Hocam bir yerde okumuştum red e veya blue ya kesinlikle çarp atılmamasi gerekli diye gerçekten atilmamalimi atilmiyosada nereye kullanacağım hocam bir de neden atilmaz.

1 çarpın yampiriye kalsın kesin. Ben redi hızlıca kesip kayacıllara indikten sonra çarpımı büyük kayacıla atıyorum hızlıca kuşlara çıkıp oradan kurtlara gidip ormanımı temizleyip yampiriye gidiyorum normalde gank atılacak bir durum varsa oraya gidilebilir önce tabii. Karşı ormancıyla yampiride karşılaşman çok yüksek ihtimal o yüzden diyorum ben.

Anladım hocam pekide rede veya blue ya çarp basmanın zararı oluyor mu?

Anladım hocam pekide rede veya blue ya çarp basmanın zararı oluyor mu?

Bot lane yardım ediyor genelde bana ben o yüzden basmıyorum gerek duymuyorum. Tempomu bozduğunu düşünüyorum. Duvarın dibinden Q spamlayarak hızlıca kesip e açıp kayacıllara akıp kesmesi daha hızlı geliyor bana. Baktın adamlar ormanına girdi takım olarak çalabiliyorsan çarp atıp çal yani pek bir olayı yok çarpların birikmesin 2'ye kadar sürekli kullanmaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…