Kayn mı Viego mu?

Anrwqq

Hectopat
Daha fazla  
Öncesinde Jungle pek oynamışlığım yok. ADC main geçen sezon zümrüttüm ama sıkıldım bu yüzden bu sezon Jungle oynamaya başlamak istiyorum. İkisinden birine kostüm almayı düşünüyorum. Bu yüzden ikisini de denedim ama karar veremedim ikisi de çok güzel karakter. Sizce genel olarak hangisi daha iyi bir de hangisine kostüm alayım? Hesapta 1910 RP var bu yüzden 1820'lik bir kostüm alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncesinde Jungle pek oynamışlığım yok. ADC main geçen sezon zümrüttüm ama sıkıldım bu yüzden bu sezon Jungle oynamaya başlamak istiyorum. İkisinden birine kostüm almayı düşünüyorum. Bu yüzden ikisini de denedim ama karar veremedim ikisi de çok güzel karakter. Sizce genel olarak hangisi daha iyi bir de hangisine kostüm alayım? Hesapta 1910 RP var bu yüzden 1820'lik bir kostüm alacağım.

Kostüm konusunu bilmem ama Lig atlama konusunda iki tane şampiyon mainlemek daha idealdir tek şampiyon mainlemekten. Çünkü birisi banlanır diğerini oynarsın, hele bir de birisini AP, birisini ad seçersen mainlemek için daha ideal olur. Hangi şampiyonu mainlemek gerekiyor dersen, ikisinden birisini keyfine göre seçebilirsin, çünkü ikisi de kasınca çok kolay taşıyabilen şampiyonlar. İyi oynayan bir Kayn veya Virgo rahatlıkla West GM'ye kasar (West GM birisi olarak yazıyorum (çok şükür oyunu 1 sene önce bıraktım))

Kostüm konusunu bilmem ama Lig atlama konusunda iki tane şampiyon mainlemek daha idealdir tek şampiyon mainlemekten. Çünkü birisi banlanır diğerini oynarsın, hele bir de birisini AP, birisini ad seçersen mainlemek için daha ideal olur. Hangi şampiyonu mainlemek gerekiyor dersen, ikisinden birisini keyfine göre seçebilirsin, çünkü ikisi de kasınca çok kolay taşıyabilen şampiyonlar. İyi oynayan bir Kayn veya Virgo rahatlıkla West GM'ye kasar (West GM birisi olarak yazıyorum (çok şükür oyunu 1 sene önce bıraktım))
hocam aslında 3 tane şampiyon belirlemiştim lee sin, ekko ve bu ikisinden biri. Tek şampiyon oynamayacağım yani. Genellikle bunları oynayacağım. Kayn aslında bana daha zevkli geldi ama yüksek elolarda genelde viego oynadıkları için çok güçlü ki oynuyorlar diye düşünüyorum. O yüzden sordum hangisi genel olarak daha iyi diye.

hocam aslında 3 tane şampiyon belirlemiştim lee sin, ekko ve bu ikisinden biri. Tek şampiyon oynamayacağım yani. Genellikle bunları oynayacağım.
Yazdığın tüm karakterler taşıyıcı karakterler, ve zaten Zümrüt eloda gidip tank oynama (maç taşıyamazsın), senin yerinde olsam Lee Sin - Ekko mainlerdim.

Viego her zaman metada kendine yer bulan bi karakter iyi kötü her şekilde oynarsınız ama kayn oynaması çok daha keyifli bence.

Hocam peki sizce hangi kostum daha iyi uzay seruveni mi yoksa heartsteel mi?
Uzay serüveni. Heartsteeli bı hevesle almıştım ama karakterin o vibeini hiç hissedemedim. Uzay seruveni çok çok daha güzel bence.

Bütün kayn kostümleri var ama en sevdiğim ruh avcısı, ona da bir bakın derim.
Hocam peki sizce hangi kostum daha iyi uzay seruveni mi yoksa heartsteel mi?

Kayn oyna derim takimin eksiğini kapatırsin gank atmasi daha rahat
Gölge Kayn oynarsan takimdaki suikastçı eksiğini kapatırsin
Dark'in rhaast oynarsan dövüşçü ve tank eksiğini kapatirsin
Kaldı ki Kayn gölge ile tank Dark'in ile suikastçı oynayanda var ve işe yarıyor.

Kayn oyna derim takimin eksiğini kapatırsin gank atmasi daha rahat
Gölge Kayn oynarsan takimdaki suikastçı eksiğini kapatırsin
Dark'in rhaast oynarsan dövüşçü ve tank eksiğini kapatirsin
Kaldı ki Kayn gölge ile tank Dark'in ile suikastçı oynayanda var ve işe yarıyor.
hocam neden tüm espor ve üst ligdeki adamlar viego oynuyor? Kayn oynayan hiçbiri kalmamış nerdeyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı