Kayn mı Viego mu?

Hocam neden tüm espor ve üst ligdeki adamlar Viego oynuyor? Kayn oynayan hiçbiri kalmamış neredeyse.

Viego şöyle gerektiğinde stun atabilen gerektiğinde görünmez olup kacabilen bir karakter yani oynama tarzi ve stilli cok fazla siz normal gündelik hayatta oynayacaksiniz diye Kayn öneriyorum hem de Viego'ya göre daha keyifli ve ek olarak Viego hater im Master Yi mainim

hocam kayn biraz daha zevkli geldi ama kayn bazı maçlar hiçbirşey yapamıyor gibi geldi. Viego yeni başlasamda oynamaya güçlü gibi geldi hep. Ben kötü oynadığım için mi kaynı yoksa kayn arada iş yapmıyor mu?

Birde kayn ile maçları taşıyamıyorum ama viego ile fight öncesi birini öldürünce kolayca taşıyabiliyorum. Benim kötüğümden mi?

Son düzenleme:

Kayn oynamak için oyunu okumak gerekir mesela takimda tank yok herkes nişancı suikastçı vs sen suikastçı kaynmi oynarsın yoksa tank Dark'in mi tabii ki de Dark'in olacak sen fight başlatacaksin tanklacaksin.

Hocalarım peki Diana mi yoksa Ekko mu daha iyi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…