Kayn vs Viego

xxKralTRxx

Decapat
Jungle mainim. En çok oynadığım herolar nocturne, jax, poppy, wukong, xin zhao, warwick. Şimdi yeni bir hero daha eklemek istiyorum sizce kayn mı viego mu? İkisinin de artıları ve eksileri nelerdir ? Sizin farklı bir öneriniz var ise değerlendirebilirim.

Kayn daha mobil darkin olursan offtank çıkınca frontline olur. Lethality çıkıp gölge olsan yine oynatır. Karşı bot iyiyse oynatmaz Viego’yu sana. Şahsi düşüncem Kayn daha iyi Ekko jungle öneririm.

Viego 1-2 itemle çok güçlenebilir ve aldığın her kile o rakibin ruhunu alarak ona dönüşüyorsun yani bir anda bam başka bir karakteri oynamaya başlıyorsun Kayn da oynadım ondanda 2 dönüşüm var gölge yani suikastçı ve drakin tank+hasar ben Vieogo'yu şiddetle oynamanı tavsiye ederim Kayn aldıp gölge olur tek atarsın drakin alırsın ölmezsin ama viego bu 2 dönüşümü barındırıyor zaten hem ölmüyorsun hem de tek atabiliyorsun.

Viego'nun Jungle'da sizi memnun edeceğini sanmıyorum. Kayn tercih ederdim ben.

Aslında şu an elimde şampiyon kristali de var Kayn'ın ama bana ne dövüşçü kadar dövüşebilecek ne de assasin gibi tek atabilecek gücü yok gibi geliyor. Oyun bazen başka lane verdiğinde ya da karşıma geldiğinde öyle oluyor sadece çok iyi gank atabiliyor e skili sayesinde. Dönüşünce vurmaya başlıyor. Çok kararsız kaldım.

Aslında viego üst liglerde çok daha fazla tercih ediliyor. Turnuvalarda çok görülebiliyor. Galiba viego alacağım. Peki bu ikisi dışında öneriniz var mıdır ? Gold elo oyuncusuydum ama lig kasmak için uğraşmadan.

Kayn’de ikisi de var kardeşim. Lethality çıkarsan squishy heroları farmlarsın.

Viegonun aşk hikayesi de can yakıyor be. Peki bu ikisi dışında var mı öneriniz ?

Bi kayn one trick olarak söylüyorum jungledeki en güçlü şampiyondur tabiki oyunu bilen birinin elinde. Oyununu okuyup karakterini ona göre şekillendiriyorsun. Burda sayamayacağım kadar çok oynanışı, buildi, rünü var kayn'ın. Tr gold eloda kimse oyunu bilmediği için karşa ezik oyuncuların gelmesi normal. Trde cidden değeri görülmeyen bi karakter zegabon izlerdim eskiden adam plat eloda 20 kil alınca dünyanın en iyi kaynı triplerine giriyor. Kayn öğrenmek istiyorsan Karasmai izle dünyanın en iyi kaynı bu adamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…