Kaynak önerisi

Ravends

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar TYT için bazı kaynakları belirledim ama kafamda tam oturtamadım yardımcı olur musunuz?

Şu an 40 net civarı yapıyorum, (daha TYT çalışmaya başlamadım)

TYT matematik için şu an antrenmanlarla matematik 3 (TYT) çözüyorum.
Bu bitince orta seviye bir soru bankası arıyorum.
3-4-5 sizce iyi midir yoksa başka önerileriniz var mı?

Geometri'de de antrenmanlarla geometri veya karekök 0 var aklımda.

TYT Türkçe ve paragraf içinse yine orta düzey önerilerinizi alabilirim.

TYT fizik ve Biyoloji'de hiçbir fikrim yok ama az da olsa konu anlatan kitaplar daha iyi olabilir.

TYT Kimya'da ise aklımda üçgen akademi konu özeti ve yanına yine orta seviyede bir soru bankası düşünüyorum.

Daha iyi önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

345 yayınları iyidir evet paragraf içinde alabilirsin gayet iyi bir yayın tyt Türkçe için ise 3D iyi bir kitaptır tavsiye ederim eğer geometri temelin sıfırsa antrenmanlarla geometri al sonra aktif geometri fizik için Miray yayınları güzeldir Temel seviye için kimya için zorluk seviyesini tam olarak bilmiyorum ama palme yayınları iyi diye biliyorum biyolojide de Miray yayınları güzeldir.

Teşekkürler dediğin çoğu kitabı alicam gibi. Ama 3D büyük ihtimalle şuan için biraz zorlar o yüzden ondan önce daha kolay bi kaynak çözsem iyi olur

Teşekkürler dediğin çoğu kitabı alicam gibi. Ama 3D büyük ihtimalle şuan için biraz zorlar o yüzden ondan önce daha kolay bi kaynak çözsem iyi olur
Rica ederim 3d çok zor değil bu senenin başında aldım çoğu konuyu unutmuştum buna rağmen kolaylıkla yaptım yine de sen bilirsin daha kolay bir kaynak istiyorsan okyanus yayınları iyi bir tercih olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı