Vallahi sadece namı için olur yani ben Türkçe Öğretmenliği'nden geçtim, iyi ki geçmişim diyorum, beni görmüyor galiba kaynaştırmada eğer arkadaşın engeli yoksa olmaz.
Vallahi sadece namı için olur yani ben Türkçe Öğretmenliği'nden geçtim, iyi ki geçmişim diyorum, beni görmüyor galiba kaynaştırmada eğer arkadaşım engeli yoksa olmaz. Meslek nasıl bilmiyorum ama ismi ağır en azından.
Vallahi iyi de görevler işini ben de bilmiyorum açıkçası namı gerçekten daha ağır öğretmen ve müdürler duyunca ayakları titriyor, meslek olarak da genel olarak suçlularla uğraşıyoruz o kısımdan biraz can sıkıcı ama olsun, kendi bilir ayağına gelen fırsatı tepmek bu olsa gerek
Vallahi iyi de görevler işini ben de bilmiyorum açıkçası namı gerçekten daha ağır öğretmen ve müdürler duyunca ayakları titriyor, meslek olarak da genel olarak suçlularla uğraşıyoruz o kısımdan biraz can sıkıcı ama olsun, kendi bilir ayağına gelen fırsatı tepmek bu olsa gerek
Biraz öyle, e bir detay daha vereyim maaş konusunda belki daha meslek seçme çağında birisinizdir ara sıra sürücü kursu sınav görevleri oluyor (3-4 sefer ayda)gidip orada dikiliyorsunuz size 5.000 lira para veriyorlar o açıdan da maaş olarak iyi bence.