bkk123 Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Merhaba kaynaştırma öğrencisiyim 3 tane g var sınavdan ama meslek sınavı 1 tanesine gireceğim 2 tane kalıyor kalır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2024
Merhaba kaynaştırma öğrencisiyim 3 tane g var sınavdan ama meslek sınavı 1 tanesine gireceğim 2 tane kalıyor kalır mıyım?
F fako1110 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 148 Çözümler 8 27 Mayıs 2024 #2 bkk123 dedi: Merhaba kaynaştırma öğrencisiyim 3 tane g var sınavdan ama meslek sınavı 1 tanesine gireceğim 2 tane kalıyor kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Tam zamanlı kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim alan öğrenciler ile özel eğitim sınıflarında eğitimlerine devam eden öğrencilere başarısızlıklarından dolayı sınıf tekrarı yaptırılmaz.
bkk123 dedi: Merhaba kaynaştırma öğrencisiyim 3 tane g var sınavdan ama meslek sınavı 1 tanesine gireceğim 2 tane kalıyor kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Tam zamanlı kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim alan öğrenciler ile özel eğitim sınıflarında eğitimlerine devam eden öğrencilere başarısızlıklarından dolayı sınıf tekrarı yaptırılmaz.