Kayseri'de internet problemi ne zaman çözülür?

Doruk_Efe

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, zaten birçoğunuz Kayseri'de yaşanan olayı ve üstüne yaşananları biliyorsunuzdur. Şu anda ben Kayserideyim ve inanılmaz bir internet problemi var. Modem yaklaşık 5M uzağımda olup önünde hiçbir engel olmamasına rağmen 6000 - 2000 msleri görüyor. Üstelik Twitter ve YouTube'a tüm cihazlardan denememe rağmen giremedim ve şu anda yazabildiğim tek yer burası. Böyle bir şey neden var sizce ve ne kadar süre böyle olur?

bant sınırlandırması geldi maximum 1 2 gün sürer. uygulamalara erişmek için VPN kullanabilirsin

Devlet tarafından yavaşlatılmış internetin vpn kullan dediği gibi

Kayseri'de olmamama rağmen benim de internetim çok kötü. Yüksek ihtimalle 3-4 güne düzelir.

Kimseyi kısıtlayamayacaklar tek tek göndereceğiz.

Yardım eden herkese teşekkür ederim. Böyle bir şey olacağı zaten belliydi malum adam ve adamlarının geleneğidir zaten. Hoşuna gitmeyen şeyi sansürlemek, yasaklamak ve dava açmak. Gerçekten bu sefer kesin bir kararla onların hepsini geri yollamak yerine interneti sansürlemek gerçekten trajikomik bir olay. Sanki ağzımızı kapamışlar gibi.

Bizim de öyle, normal internette gezebilirken hiçbir sosyal medyaya girilmiyor. Saçma buluyorum, bir de sadece Kayseri ve çevresinde böyle sanırım, diğer şehirlerde hatta farklı internet kullananlarda sosyal medyaya giriş yapılabiliyormuş, ben Türk Telekom kullanıyorum bizde girilmiyor. Ne zaman gelir bilemiyorum, kimse bir açıklama yapmamış maalesef ya da ben bulamadım.

Arkadaşlar bundan dolayımı anlamadım Malatya'da bilgisayar tarayıcısından YouTube, Facebook girilmiyor. Başka arkadaşlarda böyle problemler devam ediyor mu?

Maalesef bende de aynı. Modeme bağlanınca(Türk Telekom) sıkıntı çıkmıyor ama dışarıda mobil veri(Türk telekom) hiç çalışmıyor. (Kayserideyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…