jeazer Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tandır Boys Co-Founder 3 Temmuz 2024 #11 Sadece Kayseri'yi kısıtlayarak neyi engellemeye çalışıyorlar anlamıyorum. Bırakın da adamakıllı internetimizi kullanalım bir burada var problem.
Sadece Kayseri'yi kısıtlayarak neyi engellemeye çalışıyorlar anlamıyorum. Bırakın da adamakıllı internetimizi kullanalım bir burada var problem.
Doruk_Efe Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #12 togarma44 dedi: Arkadaşlar bundan dolayımı anlamadım Malatya'da bilgisayar tarayıcısından YouTube, Facebook girilmiyor. Başka arkadaşlarda böyle problemler devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç görmüşüm. Şu anda Kayseri'de her şey VPN olmadan çalışıyor. Bende sorun yok şuanda.
togarma44 dedi: Arkadaşlar bundan dolayımı anlamadım Malatya'da bilgisayar tarayıcısından YouTube, Facebook girilmiyor. Başka arkadaşlarda böyle problemler devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç görmüşüm. Şu anda Kayseri'de her şey VPN olmadan çalışıyor. Bende sorun yok şuanda.