Kazakistan'dan iPhone almak

Zorro909

Hectopat
Merhaba.
Babam iş için Kazakistan da orada telefonlar çok ucuz iPhone 13 getirmeyi düşünüyoruz fakat aklımda soru işaretleri var. Mesela model numaraları: A2482 (ABD), A2631 (Japonya, Kanada, Meksika, Suudi Arabistan), A2634 (Çin ana karası, Hong Kong, Makao), A2635 (Beyaz Rusya, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya), A2633 (diğer ülkeler ve bölgeler) herhangi birisini alsak Türkiye'de kullanabilir miyiz bir sorun çıkar mı? Pasaport üzerine kaydettireceğiz telefonu ve kapıdan çıkışta yaptırmamız gereken işlemler var mı?

Telefonu hangi pasaporta kaydettirecekseniz telefon hattının da aynı kişi üzerine kayıtlı olması gerekiyor. Ayrıca İMEİ kayıt ücreti de yılbaşından sonra 6091 lira olacak.

Telefonu hangi pasaporta kaydettirecekseniz telefon hattının da aynı kişi üzerine kayıtlı olması gerekiyor. Ayrıca IMEI kayıt ücreti de yılbaşından sonra 6091 lira olacak.

Babamın pasaportuna kaydettiricez ben kullanacağım telefonu hattım babamın üzerine.

IMEI kaydettirmek 6091TL oldu oradan pahalı bir laptop yada mac alıp Türkiye'de satıp onun parasıyla telefon almanız daha mantıklı olabilir.

Selam,
iPhone fiyatları nedir Kazakistan da paylaşır mısın ben internetten baktığımda Türkiye'ye çok yakın görünüyordu.

Selam,
iPhone fiyatları nedir Kazakistan da paylaşır mısın ben internetten baktığımda Türkiye'ye çok yakın görünüyordu.

Kağıtta yazan Kazakistan tengesi.

Dosya Ekleri

• IMG-20221106-WA0001.jpg
    157,9 KB · Görüntüleme: 781
iPhone 14 Pro Max 1TB 41810, 99+2700 gene ucuza geliyor bayağı. Diğerlerine bakmadım.

Arada 5 bin lira fark var. Kazakistan'a uğramışken alayım dersen al. Onun dışında garantisiz kalırsın ve uçak parası ödemekten fazla bir şey değişmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…